Zoeken
Spoorzone update wk40

Derde verdieping in zicht

Voortgang op de bouwplaats

In deze update leest u welke activiteiten er de afgelopen weken zijn afgerond en welke werkzaamheden er de komende periode plaatsvinden op de bouwplaats van het project Spoorzone.

Spoorzone update wk40

Het is inmiddels september, en met het herfstachtige weer dat deze week zijn intrede heeft gedaan, krijgen we te maken met meer regen. Dit kan enige invloed hebben op de voortgang van het project.

Op dit moment zijn we bezig met de 3e verdieping van het betoncasco van het kopblok van Pieter en Foreest. We werken met een tempo van ongeveer 15 dagen per verdieping en hopen voor de kerstvakantie het dak te bereiken. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden. 

Spoorzone update wk40

Na het voltooien van het kopblok zullen we direct verdergaan met het betonnen casco van het Park- en Grachtblok van Woonbron. Daarnaast zijn we gestart met het plaatsen van de houten wandelementen (binnenblad) van het kopblok, en volgende maand beginnen we met het metselwerk. 

Op de begane grond is de ondersteuningsconstructie van het kopblok verwijderd, wat direct een goed beeld geeft van de beschikbare ruimte.

Spoorzone update wk40

Op de hoogte blijven van project updates? Ontvang onze nieuws alerts in je mailbox!