Zoeken
Onthulling inspiratiestudio

De Inspiratiestudio

Van bouwkeet tot showroom en buurtversterker

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de Inspiratiestudio. Een reizende showroom die op de bouwplaats wordt geplaatst. Deze studio is tot stand gekomen in een samenwerking tussen de TalentHub, die kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, en Level5, dat hieraan circulaire doelstellingen verbindt.

Onthulling inspiratiestudio

De Inspiratiestudio is een oude keet die volledig is omgebouwd en nieuw leven heeft gekregen. De studio biedt ruimte aan huurders om keuzes te maken voor het interieur van hun keuken, badkamer en toilet. Daarnaast vormt de Inspiratiestudio de thuisbasis van De Buurtversterker, een initiatief waarmee we zorgen voor een zachte landing van onze projecten in de bestaande buurt. 

De eerste bestemming van de studio is bij Boele op kantoor, waar deze twee weken zal staan om onze collega's kennis te laten maken met dit bijzondere project. Daarna verhuist de studio voor een kort bezoek naar Waelpolder om de bij Bouwstroom Haaglanden betrokken corporaties te inspireren. Vanaf begin oktober gaan we bij ons project De Geelvinck in Heemskerk van start met huurdersbegeleiding vanuit de Inspiratiestudio.