Zoeken
MorgenWonen

28 eengezinswoningen in 28 dagen

Vandaag zijn we gestart met de bouw van 28 eengezinswoningen van project De Geelvinck in Heemskerk. In 28 werkdagen tijd worden de 28 eengezinswoningen geplaatst; iedere werkdag dus 1!

Samen met Woonopmaat en de gemeente Heemskerk  plaatsen we een week lang (van 16 – 20 september)  tribunes langs de Jan van Kuikweg. Iedereen die dat wil kan de bouw vanaf een plekje op de tribune volgen. De hele dag of voor een kort moment.

MorgenWonen

MorgenWonen

De woningen zijn prefab gebouwd bij de fabriek van MorgenWonen in Coevorden. In vijf grote vrachtauto’s komen iedere ochtend de onderdelen van 1 woning naar de locatie aan de Jan van Kuikweg in Heemskerk. Daar worden ze met een hijskraan op hun plek gehesen en vervolgens  gemonteerd. Zo komt er iedere dag weer nieuwe woning bij.

De 28 eengezinswoningen staan half oktober allemaal op hun plek. Dan start het afbouwen van de woningen aan de binnenkant. We verwachten dat de woningen half februari 2025 klaar zijn om er in te wonen. 

De Geelvinck

De bouw van de duurzame MorgenWoningen maakt onderdeel uit van het project De Geelvinck. Naast de 28 eengezinswoning komen er ook 44 appartementen. De bouw van deze appartementen is ook al gestart. Begin juli is de betonvloer gestart en de opbouw van het woongebouw is in volle gang. De appartementen zijn naar verwachting in de zomer van 2025 klaar.